Ahir dilluns, dia 5 de juny, va tenir lloc l'acte De Llum i Sabor, en què es va lliurar un reconeixement als restauradors que utilitzen l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana als seus establiments.
La recepció es va dur a terme al Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata de Reus. Un acte a l'alçada de la qualitat del producte i presentat pel gran Eduard Xatruch del restaurant Disfrutar Barcelona.
Des d'aquí volem felicitar, molt especialment, els restauradors que confien en l'oli que elaborem a la nostra Cooperativa. Fina Piqué Rovira (cuinera del menjador de l'escola Josep M. Soler), Restaurant El Cobert, Restaurant El Raconet, Pizzeria Càndia, Bar Restaurant El Korkó, Hotel Termes de Montbrió, Lizarran de Reus, 8 peixaters de Reus, Forn Sistaré de Reus, Menjars preparats Pladevall de Reus i El Celler del Pernil.